ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Шарія внесли до бази розшуку МВС

03.03.2021, 10:43
Фото – Ліга
Фото – Ліга

Проросійського політика та блогера Анатолія Шарія, підозрюваного в державній зраді, внесли до бази розшуку Міністерства внутрішніх справ України. Відповідна картка з'явилася на сайті МВС, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У даних розшуку зазначається, що Шарій переховується від слідства із 16 лютого. Місцем зникнення зазначено Київ.

Уточнюється також обраний запобіжний захід – постанова суду про дозвіл на затримання з метою приводу.

Шарій наразі живе в Іспанії.

Як повідомляв ІМІ, 16 лютого СБУ оголосила про підозру в скоєнні злочину громадянину України Анатолію Шарію. Підозру оголошено в межах кримінального провадження за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 111 ("Державна зрада") та ч. 1 ст. 161 ("Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками").

16 лютого проросійського політика і блогера Анатолія Шарія викликали на допит до Служби безпеки України 22 лютого. У разі нез'явлення його оголосять у розшук. 

22 лютого СБУ повідомила, що розцінює неявку проросійського політика і блогера Анатолія Шарія на допит 22 лютого як ухилення від слідства. 

25 лютого СБУ оголосила Анатолія Шарія в державний розшук. СБУ повідомила, що цього дня Шарій не з’явився на допит.

1 березня СБУ скерувала до Київської міської прокуратури запити про міжнародну правову допомогу і необхідні матеріали для організації та проведення слідчих дій на території інших країн у кримінальному провадженні стосовно Анатолія Шарія.

Liked the article?
Help us be even more cool!