ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сайт про книжки "Читомо" запустив Patreon

20.07.2021, 15:00
Фото – скріншот з patreon.com / chytomo
Фото – скріншот з patreon.com / chytomo

Культурно-видавниче медіа “Читомо” запускаємо свій Patreon. Про це повідомляється на сайті медіа.

“У вас є новий спосіб проявити турботу до улюбленого проєкту про культуру книговидання: підписка на Patreon пропонує низку бонусів. Це і можливість ділитися книжковими рекомендаціями з підписниками фейсбук, долучатися до створення конкретних матеріалів, отримувати книжкові подарунки, а також можливість познайомитися ближче з редакцією “Читомо” на наших незабутніх вечірках”, – йдеться в повідомленні.

Випусковий редактор Олександр Мимрук зазначив, що читачі з Патреоном матимуть можливість не тільки підтримати “Читомо”, але й впливати на випуск контенту.

“Патреон – це зручний для нас спосіб структурувати “читомівське” ком’юніті, тримати його ближче до серця. “Читомо” – це незалежне й нішеве медіа, існування якого залежить від ентузіазму не лише нашої команди, але й читачів”, – сказав він. 

За словами Мимрука, така залученість читачів важлива, оскільки проєкт створено насамперед для читачів, для задоволення їхніх культурних потреб.

Редакторка спецпроєктів “Читомо” Вікторія Фещук розповіла, що вони писатимуть у соцмережах про матеріали, які вдалося реалізувати за долучення патронів і патронок.

“Щотижня ми з командою генеруємо десяток ґрунтовних і диких ідей, і прикро, що добра половина з них йде “в стіл” через брак ресурсів. Нам важливо писати про малодосліджене, висвітлювати літературні події із-за кордону, залучати ключових фахівців – і все це потребує фінансів. Наші читачі заслуговують на найкращий контент, і ми раді, що тепер у них з’явилася нова можливість підтримати улюблене медіа”, – зазначила Фещук.

Долучитися до кола покровителів і покровительок “Читомо” можна тут.

Patreon – це краудфандингова платформа, яка з 2013 року допомагає творцям та незалежним виданням отримувати фінансування напряму від своїх покровителів (патронів). 

Як повідомляв ІМІ, 24 квітня 2021 року інтернет-видання “Букви” під'єднало “Патреон”.

30 квітня 2021 року Громадське радіо запустило Patreon.

Liked the article?
Help us be even more cool!