ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Роскомнагляд надіслав Громадському радіо попередження про блокування сайту

12.03.2020, 10:48
Фото – hromadske.radio
Фото – hromadske.radio

Федеральна служба Росії з нагляду у сфері масових комунікацій і зв'язку (Роскомнагляд) надіслала попередження про обмеження доступу до сайту Громадського радіо на території РФ через матеріал, що нібито містить "інформацію, яку заборонено поширювати в Російській Федерації".

Відповідне сповіщення надійшло редакції Громадського радіо.

Ідеться про новину від 5 липня 2017 року "Прокуратура" Криму вимагає покарання для тих, хто випустив книгу з російським прапором замість свастики".

"У разі неприйняття провайдером хостингу та (або) власників сайту, розміщеного за адресою збереженої інформації, та обмеження доступу до сайту в мережі Інтернет, буде ухвалено рішення про внесення сайту до Єдиного реєстру доменних імен, що дозволяють ідентифікувати сайти в мережі Інтернет, які містять інформацію, поширення якої в Російській Федерації заборонено (Єдиний реєстр заборонених сайтів. – Ред.), а доступ до нього буде обмежено", – йдеться в повідомленні Роскомнагляду.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні 2019 року Роскомнагляд надіслав скаргу до адміністрації відеосервісу YouTube через відеоматеріал харківської філії Суспільного від 14 жовтня під назвою "Хода "Ні капітуляції" до маршу Захисників України".

Liked the article?
Help us be even more cool!