ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському музиканту Петру Мамонову заборонили в'їзд до України

07.12.2020, 09:47
Фото – iz.ru
Фото – iz.ru

Державна прикордонна служба України заборонила на три роки в’їзд до України російському рок-музиканту, актору та радіоведучому Петру Мамонову через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляється на сайті ДПСУ.

Він прибув 5 грудня до аеропорту “Бориспіль” із Туреччини з громадянкою Росії начебто з приватною метою.

Під час заходів контролю прикордонники встановили, що росіяни раніше порушили порядок в’їзду-виїзду на ТОТ АР Крим.

Тому їм відмовили в перетині кордону та обом на три роки заборонили в’їзд до України.

Громадяни РФ вирушили назад зворотним авіарейсом.

Як повідомляв ІМІ, 29 листопада ведучій новин російського телеканалу “РБК” заборонено в'їзд на три роки до України через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. 

26 листопада Державна прикордонна служба України відмовила оператору телеканалу “Russia Today”, громадянинові Російської Федерації в перетині кордону і на три роки заборонила в’їзд до України.

22 листопада прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” відмовили російському відеорежисеру в пропуску на територію України та заборонили на три роки в’їзд через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. 

16 листопада Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

За даними джерела “Української правди” йдеться про Ігоря Завидея, оператора RT, який у 2014 році працював у Сирії (потрапляв під обстріл) а в Білорусі відзначився нападом на журналіста.

Liked the article?
Help us be even more cool!