ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України

19.11.2020, 12:33
Фото – kino-teatr.ru
Фото – kino-teatr.ru

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

Про це повідомляється 19 листопада на сайті Державної прикордонної служби України.

Актор прибув до аеропорту “Бориспіль” рейсом із Мінська. Зі слів Гребенщикова, в Україні він планував долучитися до телевізійних зйомок.

Під час прикордонного оформлення співробітники Держприкордонної служби встановили, що він незаконно відвідував тимчасово окуповану територію АР Крим, де брав участь у зйомках. 

Такими діями він порушив вимоги законодавства України про порядок в’їзду на ТОТ України та виїзду з неї, йдеться в повідомленні.

Водночас Гребеников “навідріз відмовлявся визнати відвідування анексованої Росією української території”. 

“Проте й пояснити прикордонникам Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” своє минулорічне перебування в Криму також не зміг. Як результат, прикордонники відмовили йому у в’їзді та винесли рішення про трирічну заборону на в’їзд в Україну”, – йдеться в повідомленні.

Актора повернуто зворотним рейсом до Білорусі.

Як повідомляв ІМІ, 16 листопада Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Liked the article?
Help us be even more cool!