ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оператору Russia Today на три роки заборонили в'їзд до України

26.11.2020, 14:10
Фото – dpsu.gov.ua
Фото – dpsu.gov.ua

Державна прикордонна служба України відмовила оператору телеканалу "Russia Today", громадянинові Російської Федерації в перетині кордону і на три роки заборонила в’їзд до України.

Про це повідомляється 26 листопада на сайті Держприкордонслужби.

Таке рішення прикордонники ухвалили через порушення іноземцем порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Чоловік, 1971 року народження, їхав до України автомобілем. Для перетину кордону він обрав пункт пропуску “Кучурган”, що в Одеській області. Оператор заявляв, що планує транзитом проїхати з Молдови до Росії.

“Проте під час паспортного контролю стосовно росіянина спрацювала база даних. Як з’ясувалося, у прикордонників відносно нього вже була попередня інформація про незаконне відвідування ним окупованого його країною Криму”, – йдеться в повідомленні. 

Так, під час додаткової перевірки прикордонники встановили, що в період окупації півострова чоловік літав до Криму з території РФ, де проводив відеознімання для телеканалу.

Як повідомляв ІМІ, 22 листопада прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" відмовили російському відеорежисеру в пропуску на територію України та заборонили на три роки в’їзд через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. 

16 листопада Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

За даними джерела "Української правди" йдеться про Ігоря Завидея, оператора RT, який у 2014 році працював у Сирії (потрапляв під обстріл) а в Білорусі відзначився нападом на журналіста.

Liked the article?
Help us be even more cool!