ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російському режисеру на три роки заборонили в'їзд до України

23.11.2020, 14:54

Прикордонники окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” 22 листопада відмовили російському відеорежисеру в пропуску на територію України та заборонили на три роки в’їзд через незаконне відвідування тимчасово окупованого Криму. 

Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

Режисер, який є одним з учасників знімальної групи, прибув до Борисполя авіарейсом зі Стамбула. Під час заходів контролю було встановлено, що він раніше незаконно відвідував тимчасово окупований Крим.

Враховуючи всі обставини, прикордонники відмовили іноземцю в перетині кордону, на три роки заборонили йому в’їзд до України та зворотним рейсом повернули назад.

Держприкордонслужба нагадала, що, відповідно до законодавства України, в’їзд на ТОТ України й виїзд із неї здійснюються лише через визначені контрольні пункти в’їзду-виїзду.

Як повідомляв ІМІ, 16 листопада Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави.

Російському актору Кирилу Гребенщикову на три роки заборонили в'їзд до України через незаконне відвідування окупованого Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!