ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Російського актора Павла Трубінера занесли до переліку осіб, які загрожують нацбезпеці України

17.11.2020, 10:20
Фото – ruskino.ru
Фото – ruskino.ru

Міністерство культури та інформаційної політики України за поданням Служби безпеки України занесло російського актора Павла Трубінера до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці української держави. 

Про це повідомляється на сайті відомства.

“26 жовтня в Міністерство культури і інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України про включення до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці, громадянина РФ Павла Трубінера. Відповідним наказом МКІП від 16 листопада № 2306 російського актора включили до переліку”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, відповідно до ст. 15 Закону України “Про кінематографію”, МКІП вносить зміни до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, на підставі звернень Ради національної безпеки та оборони України, Служби безпеки України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Процедура виконується автоматично, адже, згідно з чинним законодавством, повноваженнями вирішувати, заносити чи не заносити до списків, МКІП не наділено. Міністерство здійснює оприлюднення переліку і оновлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!