ГАРЯЧА ЛІНІЯ

info@imi.org.ua

Підтримати ІМІПодай скаргу

Рада відправила на доопрацювання законопроєкт "Про медіа"

19.05.2020, 15:15
Фото - lsac.org

19 травня Верховна Рада відправила законопроєкт №2693 "Про медіа" на доопрацювання в Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики, повідомляє Укрінформ.

Пропозицію про направлення законопроєкту до Комітету для підготовки на повторне перше читання підтримали 278 народних депутатів.

Як повідомляв ІМІ, 30 квітня Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував Верховній Раді передати законопроєкт №2693 “Про медіа” для підготовки на повторне перше читання.

У квітні Олександр Ткаченко повідомив, що до законопроєкту №2693 "Про медіа" внесуть зміни й перепишуть у ньому розділ про діяльність онлайн-ЗМІ.

27 грудня 2019 року група народних депутатів зареєструвала законопроєкт №2693 "Про медіа". Новий законодавчий акт має стати комплексним документом, що прийде на зміну кільком медійним законам.

Сподобалася стаття? Допоможи нам бути ще крутішими!