ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Портнов почав вести програму на "112 Україна" та сказав, що він тепер - журналіст

04.11.2019, 16:30
Фото - 112
Фото - 112

На телеканалі “112 Україна” 3 листопада відбулася прем’єра програми “Портnow”, ведучим якої став колишній заступник голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

Програма виходитиме щонеділі о 19:20.

Як повідомляє “Детектор медіа”, у своєму Telegram він сказав, що 30 жовтня опублікував анонс його першої передачі та “став журналістом і ведучим, офіційно оформив документи і приступив до роботи”.

“А 31 жовтня мною були викриті працівники Радіо Свобода, які стежили за моїм автомобілем, які для чогось кваліфікували це, як тиск на журналістів. Відчуваєте, куди хилю, нахабне і одіозне Радіо Свобода? Вас потрібно виховувати абсолютно симетричними методами”, – додав він.

Раніше Андрій Портнов заявив, що отримає посвідчення журналіста, щоб “офіційно спостерігати” за медійниками.

Крім того, він “дав пару днів” “Радіо Свобода”, щоб редакція подала заяву до правоохоронних органів: “Якщо не звернетеся ви, звернуся я. Ми зобов'язані раз і назавжди в публічному юридичному процесі поставити крапку, чи маєте ви право здійснювати незаконні оперативно-технічні заходи. І в зв'язку з тим, що в цей раз ви не на того потрапили, ми цю крапку остаточно поставимо”.

Як повідомляв ІМІ, 31 жовтня колишній народний депутат та ексзаступник очільника Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов оприлюднив персональні дані члена знімальної групи програми "Схеми: корупція в деталях" через те, що редакція готує розслідування щодо впливу та зв’язків колишнього посадовця з новою українською владою.

Редакція розцінює публікацію Андрієм Портновим персональних даних водія програми як прямий тиск на команду “Схем”.

Президент Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа Джеймі Флай засудив розголошення персональних даних співробітників проєкту “Схеми”.

Ексзаступник голови Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов вважає, що журналісти Радіо Свобода здійснюють протиправну діяльність. Через це він оприлюднив три номери автівок, які, за його словами, пов'язані з журналістами.

4 листопада Медіарух "Медіа за усвідомлений вибір" та інші представники медіа закликали владу та правоохоронні органи притягнути до відповідальності експосадовця Андрія Портнова у зв'язку з погрозами на адресу програми журналістських розслідувань “Схеми” і просить гарантувати безпеку журналістам.

Liked the article?
Help us be even more cool!