ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Портнов оприлюднив ще три номери автівок, начебто пов'язаних із "Схемами"

04.11.2019, 11:34
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

Ексзаступник голови Адміністрації президента Януковича Андрій Портнов вважає, що журналісти Радіо Свобода здійснюють протиправну діяльність. Через це він оприлюднив три номери автівок, які, за його словами, пов'язані з журналістами.

Про це ексчиновник написав у своєму телеграм-каналі, повідомляє “Детектор медіа”.

“Радіо Свобода знову виступило із занепокоєнням і погрозами в зв'язку з тим, що я зловив їх співробітника на прямому стеженні за моїм автомобілем. Здійснюють протиправну оперативно-технічну діяльність і кажуть про тиск. Я НХ бачив вас, одіозне "Радіо Свободи", разом з усією вашою стурбованістю. Публікую дані ще трьох ваших автомобілів, які займаються незаконною діяльністю. Всі, хто виявить ці три авто, знайте, що ви маєте право дати силову відсіч їх незаконної діяльності. А ми надамо вам безкоштовну юридичну допомогу”, - написав Андрій Портнов.

Як повідомляв ІМІ, 31 жовтня колишній народний депутат та ексзаступник очільника Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов оприлюднив персональні дані члена знімальної групи програми "Схеми: корупція в деталях" через те, що редакція готує розслідування щодо впливу та зв’язків колишнього посадовця з новою українською владою.

Редакція розцінює публікацію Андрієм Портновим персональних даних водія програми як прямий тиск на команду “Схем”.

Президент Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа Джеймі Флай засудив розголошення персональних даних співробітників проєкту “Схеми”.

Liked the article?
Help us be even more cool!