ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіо Свобода засудила оприлюдення Портновим даних водія "Схем"

04.11.2019, 11:32
Фото - radiosvoboda.org
Фото - radiosvoboda.org

Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа рішуче засуджує оприлюднення персональних даних водія програми “Схем”. Про це 2 листопада заявив президент Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа Джеремі Флай, йдеться на сайті мовника.

“Це неприйнятно, та, можливо, протизаконно, коли будь-хто в Україні оприлюднює особисту інформацію, погрожує фізичною розправою, або у якийсь спосіб чинить тиск на журналістів через їхню професійну роботу”, - сказав він.

“Ми закликаємо правоохоронні органи в Україні примусити відповідати тих, хто причетний до такої діяльності, яка підриває віру суспільства в відданість України свободі слова та забезпечити безпеку журналістів та медіа співробітникам”, - сказав Флай.

Як повідомляв ІМІ, 31 жовтня колишній народний депутат та ексзаступник очільника Адміністрації Президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов оприлюднив персональні дані члена знімальної групи програми "Схеми: корупція в деталях" через те, що редакція готує розслідування щодо впливу та зв’язків колишнього посадовця з новою українською владою.

Редакція розцінює публікацію Андрієм Портновим персональних даних водія програми як прямий тиск на команду “Схем”.

Liked the article?
Help us be even more cool!