ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція отримала ордер на дослідження телефону Болдуїна в справі про загибель операторки

17.12.2021, 10:25
Фото – cnbc.com
Фото – cnbc.com

Американська поліція отримала ордер на доступ до інформації, що міститься в телефоні актора Алека Болдуїна, який з необережності застрелив операторку Галину Гатчинс на зніманні фільму “Іржа”.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на американські ЗМІ.

Ордер видав суд Санта-Фе в Нью-Мексико, де відбувалося знімання фільму. Повідомляється, що в телефоні розраховують знайти докази, які можуть бути “суттєвими й релевантними в цьому розслідуванні”.

Слідчі попросили про конфіскацію iPhone Болдуїна з наміром перевірити його повідомлення, електронні листи, історію пошуку в браузері та іншу інформацію, яка може бути на пристрої.

Нагадаємо, Алек Болдуїн заявив, що повністю співпрацює з поліцейськими в їхньому розслідуванні, однак він стверджує, що не натискав на курок, коли пістолет вистрілив.

Як повідомляв ІМІ, голлівудський актор Алек Болдуїн заявив, що не натискав на курок, коли українська операторка Галина Гатчинс загинула на знімальному майданчику під час роботи над фільмом “Іржа”.

21 жовтня американський актор Алек Болдуїн під час знімання вестерна “Раст” випадково застрелив операторку з України Галину Гатчинс та поранив режисера фільму Джоела Соузу. Інцидент стався під час сцени, в якій Болдуїн стріляв холостими патронами. Зброя використовувалася на майданчику як предмет реквізиту.

Слідство зосередилося на фахівчині зі зброї та помічникові режисера, який дав актору Алеку Болдуїну пістолет.

Поліція вилучила на знімальному майданчику, де загинула Гатчинс, сотні патронів.

10 листопада відповідальний за освітлення на зніманні фільму “Іржа” Серж Светной подав до суду на актора Алека Болдуїна, який випадково застрелив операторку Галину Гатчинс, та інших членів команди.

У своєму першому інтерв'ю після трагедії телеканалу ABC Алек Болдуїн виклав свою версію загибелі операторки Галини Гатчинс.

Liked the article?
Help us be even more cool!