ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після відновлення електропостачання у звільнені міста Харківщини повернеться українське мовлення – Ткаченко

22.09.2022, 16:11
Фото: фейсбук Олександра Ткаченка
Фото: фейсбук Олександра Ткаченка

Після відновлення електропостачання на звільнених територіях Харківщини відновиться українське телерадіомовлення. 

Про це в ефірі телемарафону повідомив міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко, передає Суспільне.

За його словами, у Балаклії українське телерадіомовлення відновлять “ледь не цього тижня”, трохи пізніше в Ізюмі. В Ізюм привезли перший друк газети “Обрії Ізюмщини”, друкується газета “Слобожанський край”.

“Це перше, що ми можемо зробити для них: надрукувати газети, які розкажуть їм про те, що відбувалося в Україні протягом пів року”, – сказав Ткаченко. Міністр культури розповів, що спільно з британськими колегами ведеться робота, щоб “надати можливість розширення телерадіомовлення і на окупованих територіях”.

“Інформація для людей надзвичайно важлива”, – зазначив Ткаченко.

Як повідомляв ІМІ, під час окупації міста Ізюм (Харківська область) для містян чи не єдиним джерелом інформації було Українське радіо. Росіяни влаштували людям повну інформаційну блокаду та завозили антиукраїнські газети. 

Раніше міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що в Харківській області випустять спеціальну газету для жителів звільнених територій, яка висвітлюватиме події в Україні з 24 лютого. 

Liked the article?
Help us be even more cool!