ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Паблік "Нота Єнота" опинився в тіньовому бані через публікацію про пропагандиста Красовського

25.10.2022, 18:00
Фото – Instagram @krasovkin
Фото – Instagram @krasovkin

Фактчекінговий паблік "Нота Єнота" опинився в тіньовому бані через публікацію про російського пропагандиста Антона Красовського. Про це повідомила авторка Альона Романюк.

"Ну що? Моя "Нота Єнота", схоже, знову в тіньовому бані після тексту про пропагандиста Красовського. За перші 20 хв 40 лайків і коменти, а потім усе стопнулося. Та ж історія сьогодні", – написала журналістка.

24 жовтня на пабліку "Нота Єнота" з'явилася публікація з аналізом відео, яке Красовський записав після того, як стало відомо, що російський телеканал RT припиняє з ним співпрацю після того, як він пропонував убивати українських дітей.

У "Ноті Єнота" дійшли висновку, що у своєму "вибаченні" чи то "останньому слові" пропагандист учергове просунув російські наративи про Донбас та дітей.

"Жодної згадки про українців, яких він закликав убивати. "Та сторона, враги" – хто завгодно, але без чітких назв", – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що тіньовий бан – це різке падіння охоплення і цікавості до постів, зниження переглядів, лайків, хештегів тощо.

Як повідомляв ІМІ, російський пропагандистський канал Russia Today припинив співпрацю з ведучим Антоном Красовським після його заяви про те, що потрібно топити українських дітей, які вважають, що територія України окупована Росією.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав усі країни світу заборонити мовлення пропагандистського телеканалу RT.

Кримська правозахисна група закликала демократичні країни та держави – учасники Кримської платформи до переслідування російських пропагандистів, що підбурюють росіян до геноциду українського народу. 

Речник Генерального секретаря Організації Об'єднаних Націй Стефан Дюжаррік заявив, що в ООН хотіли б бачити інше відбиття світу, а не те, як його подає телеканал RT.

Liked the article?
Help us be even more cool!