ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Офіс Генпрокурора створив міжвідомчу групу для координації розслідувань злочинів проти журналістів

17.09.2020, 16:26
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Офіс Генерального прокурора створив міжвідомчу робочу групу для координації розслідувань злочинів проти журналістів. 

Про це представник Офісу Генерального прокурора Олег Пилипюк повідомив 17 вересня на онлайн-обговоренні “Безпека журналістів в Україні: існуючі виклики та шляхи їх подолання”, повідомляє “Детектор медіа”.

Очолив цю міжвідомчу робочу групу Олег Пилипюк. 

“Наказом Генерального прокурора, за згодою правоохоронців, створено міжвідомчу робочу групу з питань розгляду та контролю кримінальних проваджень, вчинених стосовно журналістів”, – розповів він.

У межах цієї робочої групи планують провести засідання. Пилипюк запропонував залучити до них всіх охочих, якщо на це погодяться представники інших правоохоронних органів.

Крім того, в Офісі Генпрокурора оновили внутрішню робочу групу, яка опрацьовуватиме та узагальнюватиме інформацію щодо протидії кримінальним правопорушенням, вчиненим проти журналістів. Її також очолив Олег Пилипюк.

Як повідомляв ІМІ, 17 березня Офіс Генерального прокурора повідомив про створення робочої групи, яка працюватиме над аналізом стану нагляду за дотриманням законів у кримінальних провадженнях щодо правопорушень, вчинених стосовно журналістів.

5 червня Офіс Генерального прокурора запропонував створити міжвідомчу робочу групу для координації діяльності в розслідуваннях злочинів проти журналістів, до якої зможуть увійти представники всіх правоохоронних органів.

Liked the article?
Help us be even more cool!