ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Офісі Генпрокурора створили робочу групу, яка контролюватиме "журналістські справи"

17.03.2020, 11:30
Фото – bignewskerala.com
Фото – bignewskerala.com

В Офісі Генерального прокурора створено робочу групу, яка працюватиме над аналізом стану нагляду за дотриманням законів у кримінальних провадженнях щодо правопорушень, вчинених стосовно журналістів. 

Відповідний наказ підписав виконувач обов’язків Генерального прокурора Віктор Чумак, повідомляється на сайті Офісу Генпрокурора.

Згідно з повідомленням, діяльність робочої групи буде зосереджено на забезпеченні належного опрацювання та узагальнення інформації щодо протидії кримінальним правопорушенням, вчиненим стосовно журналістів. Зокрема, про перебіг і результати досудового розслідування та судового розгляду в провадженнях зазначеної категорії, процесуальне керівництво і підтримання публічного обвинувачення в яких здійснюють прокурори Офісу Генпрокурора.

Аналізуватиме стан нагляду за дотриманням законів у таких провадженнях робоча група завдяки узгодженню взаємодії між структурними підрозділами Офісу Генерального прокурора та регіональними (обласними) прокуратурами, йдеться в повідомленні.

Окрім того, робоча група за необхідності ініціюватиме вжиття координаційних заходів щодо підвищення ефективності досудового розслідування в цих справах.

Liked the article?
Help us be even more cool!