ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Незадовго до загибелі Шеремет зустрічався з Клименком

09.02.2017, 11:21

Журналіст Павло Шеремет незадовго до свого вбивства зустрічався в Москві з екс-міністром доходів та зборів України Олександром Клименком та нібито мав із ним співбесіду на посаду головного редактора “Радіо Вести”. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив 8 лютого на прес-конференції у Києві, повідомляє “Детектор медіа”.

“Павло Шеремет в липні 2016 року зустрічався в Москві з екс-міністром доходів та зборів України Олександром Клименком. На думку свідків, зустріч була співбесідою на посаду головного редактора “Радіо Вести” – однієї зі складових холдингу “Вести Украина”, створеного для контрпропагандистської і проросійської роботи на території України. За словами свідків, Павло повернувся незадоволеним результатами зустрічі і охарактеризував стан Клименка як “православие головного мозга”, – заявив Арсен Аваков.

“Я знаю про зустріч, Павло мені розповідав. Що до посади головного редактора “Радіо Вести” – це була для мене сьогодні несподіванка. Я це з Павлом не обговорювала під час нашої останньої зустрічі”, – прокоментувала після прес-конференції цю заяву міністра головна редакторка “Української правди” Севгіль Мусаєва-Боровик.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого заступник голови Національної поліції Олександр Вакуленко заявив, що слідство визначило пріоритетну версію вбивства журналіста Павла Шеремета, пов'язану з професійною діяльністю Шеремета як на території України, так і за її межами.

У Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет, який їхав в машині. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Журналіст Павло Шеремет помер після вибуху автомобіля, у якому знаходився, в результаті травматичного шоку і значної крововтрати.

Національна поліція України заявляє, що вибуховий пристрій, в результаті спрацьовування якого загинув журналіст Павло Шеремет, мав в своєму складі протипіхотну міну.

Liked the article?
Help us be even more cool!