ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада збереться на засідання для оформлення ліцензій каналу для окупованих територій

02.03.2020, 13:01
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення планує провести 2 березня о 16:00 позачергове засідання. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на першу заступницю голови Нацради Ольгу Герасим’юк.

На засіданні планується розгляд питань про переоформлення ліцензій та тимчасових дозволів телеканалу UATV Мультимедійної платформи іномовлення України на канал для окупованих територій.

Член Нацради Олег Черниш повідомив виданню, що Мультимедійна платформа іномовлення подала документи на переоформлення ліцензії в лютому, а 28 лютого долучала ще певні документи до своєї заяви.

Нагадаємо, канал для тимчасово окупованих територій запускають на базі Мультимедійної платформи іномовлення України замість телеканалу іномовлення UATV. Презентація нового каналу відбудеться 2 березня о 15:00. З власних джерел “Детектору медіа” відомо, що новостворений телеканал матиме назву “Дім” / “Дом”. Він мав розпочати мовлення 1 або 2 березня.

28 лютого член Нацради Сергій Костинський повідомив, що канал для окупованих територій не зможе розпочати роботу 1 березня, адже отримання ліцензії та дозволу на тимчасове мовлення на окуповані території може зайняти кілька тижнів.

Того ж дня перший заступник міністра культури, молоді та спорту України Анатолій Максимчук повідомив, що для запуску нового телеканалу не потрібно отримувати нову ліцензію, оскільки чинну ліцензію Мультимедійної платформи іномовлення України та тимчасові дозволи переоформлять. Він запевнив, що відповідні документи Нацрада отримає найближчим часом.

Liked the article?
Help us be even more cool!