ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада аналізує інтерв’ю Азарова на "112 Україна"

19.02.2019, 11:10
Фото – fakty.ua

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення аналізує запис інтерв’ю екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова в програмі “Велике інтерв’ю” на каналі “112 Україна”. У разі виявлення порушення законодавства може бути призначено позапланову перевірку каналу.

Про це повідомив член Нацради Сергій Костинський у відповідь на запит “Детектора медіа”.

“Матеріал записано, зараз аналізується відповідним управлінням. Як тільки отримаємо результати аналізу цього інтерв'ю – ухвалимо відповідне рішення. Звісно, якщо апарат вбачатиме ознаки порушення законодавства, пропонуватиму призначення перевірки з голосу – на найближчому засіданні”, – сказав він.

Нагадаємо, 16 лютого в ефірі каналу “112 Україна” вийшла програма “Велике інтерв’ю”, гостем якої був колишній прем’єр-міністр Микола Азаров.

Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко на своїй сторінці у Твіттері висловив обурення цим фактом. “Реваншисти нахабніють. 112-й канал, як нічого і не було, транслює інтерв’ю із бєглим Азаровим, який не розказує, як вони запросили російські війська для окупації України, а учить нас жить, розвалившись у кріслі. Була ж Постанова ВР по 112-му. Виконати її може тільки Нацрада з питань ТБ”, – написав він.

Як повідомляв ІМІ, 4 жовтня 2018 року Верховна Рада ухвалила постанову №9157, у якій пропонує Раді національної безпеки та оборони ввести санкції щодо компаній, які входять до структури власності телеканалів “112 Україна” і NewsOne.

Liked the article?
Help us be even more cool!