ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада 20 серпня розгляне питання про продовження ліцензії каналу КРТ

06.08.2020, 16:51
Фото - КРТ
Фото - КРТ

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 20 серпня розгляне питання  про продовження строку дії ліцензії на мовлення телеканалу КРТ (ТОВ “Телестудія “Астра-ТБ”, Київ) та запрошує уповноваженого представника компанії взяти участь у засіданні.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Засідання відбудеться об 11:00 у режимі реального часу (онлайн) із використанням відповідних технічних засобів у приміщенні Національної ради за адресою: м. Київ, вул. Прорізна 2, зала засідань № 511.

Нацрада зазначає, що з метою дотримання всіх карантинних та інших обмежувальних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної інфекції СOVID-19, до участі в засіданні у приміщенні Національної ради може бути допущено лише одну уповноважену особу, яка зобов’язана надати документи, що підтверджують її повноваження для здійснення представництва інтересів ліцензіата.

Нацрада обіцяє забезпечити усі належні організаційні та технічні умови для участі уповноваженої особи ТОВ “Телестудія “Астра-ТБ” у засіданні.

Як повідомляв ІМІ, 30 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу КРТ (ТОВ “Телестудія “Астра-ТБ”, м. Київ) через ознаки поширення мови ворожнечі і дискримінації.

Також Нацрада не підтримала проект про продовження ліцензії каналу та мала повернутися до розгляду питання пізніше.

2 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу КРТ (ТОВ “Телестудія “АСТРА-ТБ”, Київ) через показ фрагментів параду перемоги в Другій світовій війні в Москві.

18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу КРТ (ТОВ “Телестудія “Астра-ТБ”, Київ) через пісню співака Льва Лещенка, якого занесено до Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці, та відсутність хвилини мовчання в дні пам’яті.

4 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу КРТ (ТОВ “Телестудія “Астра-ТБ”, Київ) через трансляцію 9 травня параду перемоги, який відбувався в Мінську.

23 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу КРТ (ТОВ “Телестудія “Астра-ТБ”, Київ), через трансляцію передач “Прайм аналітика” та “ТБУ”, в яких поширено висловлювання, що мають ознаки пропаганди війни, розпалювання ворожнечі та зазіхання на права і свободи людини.

Liked the article?
Help us be even more cool!