ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Наглядова рада НСТУ оголосила конкурс на голову правління

03.02.2017, 15:26

Наглядова рада ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” (НСТУ) оголосила про старт конкурсу на голову правління. Оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ НСТУ відбулась 3 лютого у Києві. Про це повідомляється на сайті UA:Перший.

Під час заходу члени Наглядової ради ПАТ НСТУ оприлюднили перелік документів, зокрема, оновлені положення про конкурс з обрання голови та членів правління ПАТ НСТУ, умови проведення конкурсу на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ НСТУ, інформацію про використання бюджетних коштів та власних надходжень НТКУ та її філій у 2016 році та виконання річного кошторису 2016 року.

Як повідомляє Суспільне мовлення, Наглядова рада НСТУ проведе конкурс на зайняття вакантної посади голови правління не пізніше 13 квітня 2017 року. Претенденти на посаду голови правління НСТУ можуть подавати документи до 16 березня до 17 години.

Наглядова рада вирішила, що документи на участь у конкурсі приймають із понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 13:00 та з 14:00 до 17:00, за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, кімната 207, повідомила член наглядової ради Дарія Карякіна.

На конкурсі голову та членів правління НСТУ оберуть строком на 4 роки, проте не більше ніж на 2 строки поспіль. Наглядова рада НСТУ визначила, що посадовий оклад голови правління становитиме 76 800 гривень. Серед вимог до професійної компетентності кандидата зазначено, що він має мати вищу освіту, стаж роботи на керівних посадах у сфері медіа — не менше п’яти років, володіти знаннями законодавства, лідерськими навичками тощо.

Нагадаємо, голова та члени Правління НСТУ обираються на 4 роки. Голова Правління НСТУ не може бути обраним більше ніж на 2 строки поспіль. Обрання голови та членів Правління НСТУ відбувається шляхом прямого, рівного, таємного голосування членів Наглядової ради НСТУ з-поміж претендентів, допущених до участі у конкурсному відборі. Згідно з положенням, при обранні голови та членів Правління НСТУ Наглядовою радою НСТУ враховується відповідність претендента кваліфікаційним вимогам, що висуваються до генеральних директорів телерадіокомпанії, наявність високих моральних якостей та суспільного авторитету претендента.

Liked the article?
Help us be even more cool!