ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Ukrinform TV стартує програма "Лідія Таран запитує"

Укрінформ запускає програму "Лідія Таран запитує", де провідні експерти говоритимуть про Україну в контексті міжнародної політики, а також про те, якими бачать українців у різних країнах і як змінюється роль України у світі.

Про це йдеться на сайті агенції.

Двічі на тиждень авторка й ведуча програми Лідія Таран, яка нині працює власною кореспонденткою агентства у Франції, дискутуватиме з лідерами думок, фахівцями-міжнародниками, колегами, які працюють у закордонних редакціях.

У першому випуску Таран поспілкувалася з дипломатом та експертом Русланом Осипенком щодо можливих рішень Європейської ради в Брюсселі 14–15 грудня.

Лідія Таран – телеведуча та журналістка. Упродовж останніх 25 років була ведучою різних проєктів, ток-шоу та новинних програм на Новому каналі, 5 каналі та 1+1.

Як повідомляв ІМІ, 10 грудня 2023 року Укрінформ запустив цикл щотижневих відеоінтерв'ю, які вестиме радник керівника Офісу президента, колишній журналіст Сергій Лещенко.

Наприкінці листопада 2023 року Лещенко оприлюднив у своєму YouTube-каналі інтерв'ю з ексведучим телеканалу “Еспресо” Єгором Чечериндою, записане в редакції Укрінформу.

Після цього гендиректор Укрінформу Олексій Мацука повідомив, що Укрінформ розглядає можливість залучити Лещенка як ведучого.

Український журналіст Олексій Мацука став гендиректором Укрінформу 9 листопада 2023 року, змінивши на цій посаді Олександра Харченка. 

Як повідомляв ІМІ, Укрінформ у співпраці з Центром протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України запускає 12 грудня новий проєкт “Станція Краматорськ”. Його ведучими стануть фотографи Костянтин та Влада Ліберови.

Liked the article?
Help us be even more cool!