ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині в будинок, у підвалі якого перебував журналіст Мар'ян Кушнір, влучила авіабомба

Мар'ян Кушнір. Фото – Радіо Свобода
Мар'ян Кушнір. Фото – Радіо Свобода

На Харківщині в будинок, у підвалі якого перебував 24 травня кореспондент Радіо Свобода Мар'ян Кушнір, влучила російська авіабомба. 

Про це повідомляє Радіо Свобода в соцмережі Х

Після удару в будинку почалася пожежа.

“Ось будинок. Ми перебували в погребі цього будинку, який зараз горить. Прилетів КАБ або ФАБ, поки складно уточнити. Будинок увесь палає, всі цілі. Але доведеться цю точку покидати. Ми перебуваємо поруч із Вовчанськом, до кордону з Росією тут кілометрів сім-дев’ять. Отака картина”, – розповів Кушнір.

У коментарі ІМІ Кушнір зазначив, що з ним усе добре.

Як повідомляв ІМІ, у травні 2024 року журналіст Радіо Свобода Мар’ян Кушнір допоміг виїхати з Вовчанська (Харківська область) місцевій жительці.

Журналісти Радіо Свобода неодноразово потрапляли на Донбасі під обстріл. Так, 28 травня 2022 року кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір з фотокором Сергієм Нужненком потрапили під обстріл російських військ біля Бахмута. Журналісти знімали сюжет про контратаку українських військових, і позиції ЗСУ обстрілювала російська артилерія. 11 березня 2022 року Мар’ян Кушнір отримав контузію внаслідок удару російських військ на Київщині.

Liked the article?
Help us be even more cool!