ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час обстрілу постраждав кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір

11.03.2022, 10:21
Фото Богдана Кутєпова / фейсбук Мар'яна Кушніра
Фото Богдана Кутєпова / фейсбук Мар'яна Кушніра

Унаслідок ракетного обстрілу поблизу Києва постраждав кореспондент Радіо Свобода Мар’ян Кушнір. Про це він повідомив у своєму інстаграмі вранці 11 березня.

“Зараз отака ситуація в районі Києва, будемо пробувати вибиратися”, – сказав Мар’ян в кількасекундному відео, яке доповнив підписом “Живий. Все ок”.

На відео видно кров з вуха.

Оновлення

Через кілька годин Мар'ян записав ще одне відео, де розповів, що в нього контузія, медики надали допомогу. Почувається нормально і продовжує працювати.

За даними Радіо Свобода, Мар’ян Кушнір постраждав внаслідок удару російських військ на Київщині – у нього контузія.

За словами Кушніра, ракетний удар чи удар з авіації стався близько 3:00 11 березня в Баришівці. Внаслідок нападу є ще постраждалі, проте точна їх кількість наразі невідома. Загиблих немає.

Домедичну допомогу кореспондентові Радіо Свобода надали військові медики і медики Баришівки. Зараз він перебуває в задовільному стані.

Мар’ян Кушнір працює на Радіо Свобода з 2015 року, зараз він активно висвітлює події, пов’язані з масштабним вторгненням Росії в Україну, зокрема на Київщині.

Нагадаємо, Інститут масової інформації відстежує та фіксує факти про злочини Росії щодо журналістів і медіа з моменту нападу на Україну 24 лютого.

Liked the article?
Help us be even more cool!