ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На фронті отримав поранення журналіст Сергій Лефтер

21.06.2022, 13:20
Фото - фейсбук Сергія Лефтера
Фото - фейсбук Сергія Лефтера

На фронті отримав поранення журналіст, військовослужбовець Сергій Лефтер. Про це він повідомив у себе на фейсбук-сторінці.

“Північ від Харкова. Ми були на 0 в “зеленці” на незручних і вже обстріляних позиціях. Танк росіян й*ув снарядом в такій близькості, що я дивуюсь, як взагалі можу шось писати. Виходу чути не було. Коли прилетіло – все навколо просто забіліло.

П’ять невеликих осколків в ногах, один з яких залетів біля артерії. Ще один зайшов в лікоть – там він і залишиться до кінця життя. Ше на руках і ногах – з десяток легких посічень. Пів обличчя в опіку. Є шанс, шо шрамів буде мінімум. Трохи приглух на праве вухо. Тріщини на передніх зубах. Контузія”, - написав Сергій.

Він вважає, що загалом - це “не така вже і велика ціна у порівнянні з тією, яку віддають наші хлопці та дівчата по всій лінії фронту”. 

“Кожного дня. Але дуже сподіваюсь, навіть це допомогло стримати просування ворога хоча б на сантиметр. Чи на секунду. Або ж це – мінус один снаряд, який міг полетіти в чиюсь дитину. Як кому зручніше рахувати”, – написав журналіст.

Також Сергій Лефтер подякував бойовим побратимам, які наклали турнікет, витягли його з поля бою та відвезли до лікарні.

В коментарі ІМІ Сергій Лефтер сказав, що він був мобілізований до армії.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня 2014 року у Слов’янську (Донецька область) бойовики взяли в полон журналіста Сергія Лефтера. Його звинуватили у шпіонажі та причетності до “Правого сектора”. 

Сергій Лефтер був незалежним спостерігачем-журналістом Фонду “Відкритий діалог”, який реалізував місію спостереження за ситуацією на сході України. Він поїхав у Слов’янськ 14 квітня для написання репортажу з місця подій.

З полону журналіста звільнили 2 травня 2014 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!