ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Маск почав масові звільнення у Twitter

04.11.2022, 11:58
Фото - Reuters
Фото - Reuters

Twitter проводить масове скорочення штату, а колектив із цього приводу звернувся до суду.

Про це пише "Детектор медіа" із посиланням на Reuters.

Компанія попередила, що її офіси будуть тимчасово закриті, а доступ до електронних бейджів працівників буде призупинено, щоб «забезпечити безпеку кожного співробітника, а також систем Twitter і даних клієнтів».

"Намагаючись вивести Twitter на здоровий шлях, ми пройдемо через складний процес скорочення нашої глобальної робочої сили в п’ятницю", - звернулась компанія до співробітників напередодні.

За даними видання, Ілон Маск наказав підлеглим знайти до 1 мільярда доларів щорічної економії витрат на інфраструктуру компанії.

Платформа соціальних медіа повідомила, що співробітники, яких не торкнуться звільнення, отримають сповіщення через свої робочі адреси електронної пошти. Співробітники, які були звільнені, отримають сповіщення про подальші дії на їхні особисті адреси електронної пошти.

У відповідь на повідомлення про масові звільнення колектив Twitter звернувся до суду із позовом про порушення роботодавцем федеральних законів та законів Каліфорнії.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня компанія Twitter подала до суду на Ілона Маска, щоб змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 млрд. Маск подав зустрічний позов проти Twitter.

Раніше Ілон Маск заявив, що не продовжуватиме угоди щодо купівлі Twitter у разі, якщо компанія не доведе кількості несправжніх акаунтів на рівні до 5% усіх користувачів. До того Маск повідомив про зупинення операції щодо купівлі Twitter Inc. до отримання деталей, які підтверджують, що частка спамових та фейкових акаунтів справді становить менш ніж 5%.

Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!