ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Канали з пулу Порошенка вимкнули через його нарцисизм – Подоляк

30.05.2022, 17:18
Фото – Кароліна Ускакович / "Бабель"
Фото – Кароліна Ускакович / "Бабель"

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що канали з так званого пулу Петра Порошенка (5 канал, Прямий та "Еспресо") вимкнули з цифрового ефіру, тому що вони завдають шкоди через “нарцисизм” експрезидента. 

Про це він розповів в інтерв’ю Олегу Базару для LB Live, повідомляє "Детектор медіа".

"Це питання Радбезу. Це питання єдиної інформаційної політики країни під час війни. Частково [ці канали транслювали національний телемарафон] – так. А частково транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію, у нас політика побудована на нарцисизмі як такому, ми продаємо часто нарцисів. Це питання знову ж таки професійної якості інформаційного простору України, якщо ти продаєш нарциса, який пустий усередині.

Так ось, ця людина, закохана в себе, – опосередкований власник каналів. Я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакета", – зазначив Подоляк.

Олег Базар зауважив, що так само можна казати про "нарцисів, які зараз паразитують в ефірі загальнонаціонального телемарафону".

"Можемо, але збитки, які завдає суб'єкт (Петро Порошенко. – Ред.), набагато більші. Тому що нарцисизм, коли ти просто продаєш себе, тому що ти хочеш монетизуватися на певному рівні, – це одна справа. Це непрофесійно, але це маленька шкода. А інша справа, коли ти все ще ніяк не можеш змиритись із тим, що ти програв. І для того, щоб якось підсвідомо компенсувати це, ти можеш піти на будь-які руйнівні інформаційні технології", – додав радник керівника ОП.

Нагадаємо, керівник управління інформаційного забезпечення Апарату РНБО Володимир Звєрєв заявив, що в рішенні Радбезу немає жодної інформації про вимкнення каналів.

Як повідомляв ІМІ, 4 квітня телеканали 5-й, "Прямий" та "Еспресо" заявили, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (КРРТ) вранці 4 квітня вимкнув мовлення телеканалів у цифровій мережі Т2. 

Провайдер цифрового телебачення "Зеонбуд", який зараз підпорядковується державному Концерну РРТ, не знає про причини вимкнення каналів "Еспресо", "Прямий" та "5 канал".

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заявила, що не ухвалювала рішення про вимкнення телеканалів "Прямий", 5-й та "Еспресо" і не має таких повноважень.

9 травня Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України пояснила, що причина вимкнення цифрового ефіру телеканалів "Еспресо", "Прямий" і 5-й – виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України про трансляцію спільного марафону.

Міністерство культури та інформаційної політики України заявило, що вимкнення каналів з цифрового етеру не належить до повноважень міністерства.

Liked the article?
Help us be even more cool!