ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Зеонбуд" не знає причини відімкнення "Еспресо", Прямого та 5 каналів

05.04.2022, 13:47
Фото – ze.com
Фото – ze.com

Провайдер цифрового телебачення "Зеонбуд", який зараз підпорядковується державному Концерну РРТ, не знає про причини вимкнення каналів "Еспресо", "Прямий" та "5 канал". Про це "Детекторy медіа" сказав керівник компанії Володимир Манжосов.

За його словами, "Зеонбуд" зараз виконує технічну функцію і просто транслює сигнал. "Ми взагалі не помітили, що щось змінилось", – сказав він.

Нагадаємо, 19 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони, яким підпорядкував "Зеонбуд" Концерну РРТ.

Видання надіслало запитання директору Концерну РРТ Кирилу Данилову, його мобільний не відповідає.

Технічний директор концерну Сергій Семерей сказав "Детектору медіа", що в умовах війни може давати коментар лише через офіційний запит.

Офіційний запит до Держспецзв’язку, якому підпорядковується Концерн РРТ, "Детектор медіа" надіслав. Відповідь на запит готується.

Втім, за неофіційною інформацією, пише видання, причиною відімкнення є відмова каналів транслювати марафон "Єдині новини" в повному обсязі. Адже 19 березня президент ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони, яким зобов’язав загальнонаціональні канали транслювати єдиний марафон.  

5 канал, Прямий та "Еспресо" змінили свій ефір і долучилися до трансляції марафону "Єдині новини". Як пишуть у своїй заяві журналісти 5 каналу та Прямого, вони дотримуються принципу єдиної державної інформаційної політики й левову частку ефірного часу передали спільному загальнонаціональному марафону, виконуючи указ президента. "Левову частку", але не весь ефір.

Як повідомляв ІМІ, 4 квітня телеканали 5-й, "Прямий" та "Еспресо" заявили, що Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення (КРРТ) вранці 4 квітня вимкнув мовлення телеканалів.

Liked the article?
Help us be even more cool!