ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Інтеру" призначено п'яту перевірку через фільми із забороненими акторами

16.09.2021, 14:18
Фото – фейсбук Інтер
Фото – фейсбук Інтер

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила телеканалу "Інтер" п’яту цього року перевірку через показ фільмів за участю осіб, які створюють загрозу національній безпеці. 

Таке рішення Нацрада ухвалила 16 вересня на засіданні, повідомляється на сайті регулятора.

Як зазначає Нацрада, у період із 31 серпня до 12 вересня в ефірі мовника зафіксовано дев’ять таких кінематографічних творів.

Зокрема, в ефірі "Інтера" транслювалися такі радянські фільми: "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона: Собака Баскервілів" за участю Микити Михалкова; "Взяти живим" за участю Йосипа Кобзона; "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона: двадцяте століття починається" і "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона" за участю Бориса Клюєва; "Д’Артаньян і три мушкетери" за участю Михайла Боярського, Ірини Алфьорової, Аліси Фрейндліх, Олега Табакова і Бориса Клюєва; "Офіцери" за участю Василя Ланового; "Неймовірні пригоди італійців у Росії" за участю Валентини Тализіної;  "Гостя з майбутнього" за участю Наталії Варлей, Валентини Тализіної і Бориса Щербакова; "Завтра була війна" за участю Віри Алентової.

Перевірка телеканалу буде проведена в період із 4 до 18 жовтня. Компанія повинна надати Національній раді до 5 жовтня цього року визначений перелік документів для проведення перевірки.

Як повідомляв ІМІ, 15 та 29 липня, 12 серпня, 2 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила перевірку телеканалу "Інтер" (ПрАТ "Телеканал "Інтер", Київ) через демонстрування фільмів за участю акторів, яких внесено до Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці.

Liked the article?
Help us be even more cool!