ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Інтернет-видання Insider з лютого відновило роботу

06.02.2017, 13:36

Інтернет-видання Insider з 1 лютого відновило свою роботу. Про це повідомляється на офіційній сторінці видання у Фейсбук.

“З 1 лютого INSIDER відновив свою роботу. Ми могли б зробити це пафосно і красиво, з новим дизайном. Але ми стартували так, як є. А) щоб обнулити дату закриття, Б) щоб мати можливість відразу повідомити щось важливе”, - йдеться у повідомленні.

Деякий час видання виходитиме в тестовому режимі.

Також видання повідомляє, що у редакційній політиці, як і структурі власності проекту, нічого не змінюється. “Єдиним власником і інвестором видання є Олексій Тамразов”, - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 1 лютого 2016 року колектив інтернет-видання Insider попрощався зі своїми читачами, закривши проект. Проект проіснував 2,5 роки.

У січні 2016 року головний редактор видання Сергій Щербина повідомив, що за час існування проекту на сайті не вийшло жодного замовного матеріалу.

“Нашими принципами були незалежність і об'єктивність. За весь час роботи на Insider не вийшло жодного замовного матеріалу, і жоден матеріал не був знятий на догоду політичним інтересам або за гроші. На жаль, час нашого проекту минув”, - написав він.

Згідно з даними в держреєстрі, ТОВ “Всеукраїнська медіа група” (сайт theinsider.ua) було створено в липні 2013 року, першим власником виступав Сергій Щербина.

У жовтні 2014 року Олексій Тамразов, який з 2010 року по березень 2014 року обіймав посаду першого заступника голови правління державного ПАТ "Укргазвидобування", повідомив, що став єдиним власником ТОВ. За його словами, до цього він тільки фінансово допомагав виданню без будь-яких зобов'язань.

Liked the article?
Help us be even more cool!