ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Судові розгляди за позовом Twitter проти Маска почнуться в жовтні

20.07.2022, 10:00
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Канцлерський суд американського штату Делавер пішов назустріч компанії Twitter (SPB: TWTR) Inc., схваливши її прохання прискорити розгляд за її позовом проти Ілона Маска. 

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на газету Financial Times.

За рішенням судді Кетлін Маккормік судові провадження за позовом Twitter у зв'язку з відмовою Маска від купівлі соцмережі відбудуться в жовтні.

Юристи Twitter, які скерували позов до суду, заявили про необхідність пришвидшити розгляди, щоб запобігти завдаванню подальшої шкоди бізнесу компанії. Вони зазначили, що невизначеність стосовно угоди з Маском завдає Twitter шкоди “щогодини, щодня”, і закликали суддю призначити розгляди на середину вересня.

Водночас юристи Маска назвали пропоновані Twitter терміни “абсурдними”, наполягаючи, що суд має розпочатися не раніше ніж 2023 року. Маск заявляв, що йому потрібно більше часу, щоб розібратися в питанні фейкових облікових записів у соцмережі, яке, за його словами, є ключовим для визначення вартості Twitter. Підготовка до суду через це вимагатиме часу, говорив він.

Як повідомляв ІМІ, 12 липня компанія Twitter подала до суду на засновника компаній SpaceX й Tesla Ілона Маска, щоб змусити його завершити виконання раніше укладеної угоди з придбання соцмережі за $44 млрд.

Ілон Маск заявив, що не продовжуватиме угоди щодо купівлі соцмережі Twitter у разі, якщо компанія не доведе кількості несправжніх акаунтів на рівні до 5% усіх користувачів. До того Маск повідомив про зупинення операції щодо купівлі Twitter Inc. до отримання деталей, які підтверджують, що частка спамових та фейкових акаунтів справді становить менш ніж 5%.

Раніше Маск уклав договір про купівлю соцмережі Twitter за 44 млрд доларів. Він зазначив, що хоче зробити Twitter кращим, ніж будь-коли, й доповнити соцмережу новими функціями, що мають підвищити довіру, перемогти спам-ботів та аутентифікувати всіх людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!