ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Hromadske скаржитиметься Верховній Раді на поведінку Киви під час суду над Медведчуком

18.05.2021, 13:32
Фото – "Детектор медіа"
Фото – "Детектор медіа"

Hromadske планує подати скаргу до Верховної Ради на поведінку народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Іллі Киви, який 13 травня заважав журналістці Вікторії Рощиній вести стрім з-під будівлі Печерського районного суду Києва, що обирав запобіжний захід депутату Віктору Медведчуку.

Про це повідомляє “Детектор медіа”.

Водночас hromadske вирішило не скаржитися до поліції на перешкоджання під судом.

“Оскільки нашу знімальну групу таки пропустили, ми вирішили не подавати заяву в поліцію, але у Верховну Раду на поведінку депутата обов'язково поскаржимося”, – розповіли в редакції.

Як повідомляв ІМІ, 13 травня народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива заважав журналістці hromadske Вікторії Рощиній вести стрім з-під будівлі суду, де обирають запобіжний захід лідеру партії Віктору Медведчуку, та припустився некоректних висловлювань на адресу журналіста Богдана Кутєпова.

13 травня невідомий чоловік заблокував кореспондента видання “Букви” та застосував фізичну силу, придавивши рукою горло, біля Печерського райсуду Києва, де народному депутату від “Опозиційної платформи – За життя” Віктору Медведчуку обирають міру запобіжного заходу.

13 травня народний депутат від “Опозиційної платформи – За життя” Ілля Кива заважав оператору 24 каналу вести відеознімання в Печерському районному суді Києва, який обирає запобіжний захід нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку.

Liked the article?
Help us be even more cool!