ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо отримало майже 159 тис. грн від доброчинців на Спільнокошті

16.04.2019, 13:45

Громадське радіо отримало 158 800 гривень від доброчинців на платформі колективного фінансування проектів “Спільнокошт”. До завершення кампанії Громадського радіо “Чесні новини у час передвиборчої брехні” залишився один день. Про це повідомляється на сайті радіо.

Також Громадське радіо отримало підтримку від міжнародної технічної допомоги, завдяки чому з’явилися подкасти “Шотамвибори” та авторська програма Андрія Куликова для тих, хто цінує свій голос “Свобода вибору”, а також авторська програма Тетяни Трощинської “МозОК” про те, як почати думати.

Крім того, вийшла програма “ЧЕСНО про вибори” - спецпроект Громадського радіо про політиків та політичні партії напередодні виборів 2019 року, створений у партнерстві з Громадським рухом "ЧЕСНО" (ГО "Центр UA") за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Як повідомляв ІМІ, у жовтні 2018 року колектив Громадського радіо розпочав нову кампанію збору коштів “Чесні новини у час передвиборчої брехні” на платформі колективного фінансуванні проектів “Спільнокошт”. Необхідно було 150 тисяч гривень на виробництво новин.

У травні 2018 року Громадське радіо оголосило збір коштів на мовлення двох прямоефірних програм “Ранкова хвиля” та “Громадська хвиля” в червні через перерву у фінансуванні від міжнародної технічної допомоги.

Liked the article?
Help us be even more cool!