ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо збирає 150 тис. грн на виробництво новин

17.10.2018, 13:11
Фото - hromadske.radio

Колектив Громадського радіо розпочав нову кампанію збору коштів “Чесні новини у час передвиборчої брехні” на платформі колективного фінансуванні проектів “Спільнокошт”. Необхідно 150 тисяч гривень на виробництво новин. Про це повідомляється на сайті Громадського радіо.

“Ми принципово лишаємось неприбутковою організацією. Усі ресурси, що нам вдається залучити, ми використовуємо для того, щоби надати інформацію нашим слухачам і допомогти їм прийняти власні рішення. На відміну від комерційних мас-медіа, гроші для нас не мета, а засіб”, - зауважує редакція.

На сайті “Спільнокошту” Громадське радіо зазначає, що вони отримують допомогу від благодійних фондів, розпочали продавати рекламу, залучають волонтерів, які працюють безкоштовно.

“Але цих коштів не завжди вистачає, тому ми звертаємося до вас… Наша ціль - 150 тисяч гривень, щоби оплатити випуски новин на Громадському радіо на кілька місяців”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, у травні 2018 року Громадське радіо оголосило збір коштів на мовлення двох прямоефірних програм “Ранкова хвиля” та “Громадська хвиля” в червні через перерву у фінансуванні від міжнародної технічної допомоги.

Liked the article?
Help us be even more cool!