ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Громадське радіо шукає 100 тис. грн на дві щоденні прямоефірні програми у червні

16.05.2018, 12:50
Фото - biggggidea.com

З 1 червня 2018 року у Громадського радіо немає фінансування на дві ключові прямоефірні програми “Ранкова хвиля” та “Громадська хвиля”. Колектив редакції закликає слухачів та слухачок підтримати на червень своїм внеском незалежне українське медіа.

“Зараз ситуація залишається критичною. На Громадському радіо утворилася перерва у фінансуванні від міжнародної технічної допомоги. Ми не можемо забезпечити стабільну роботу редакції в червні цього року. Це тимчасовий брак коштів, ми сподіваємось на продовження підтримки донорами незалежних ЗМІ в Україні та грошову підтримку з липня-серпня 2018 року”, - зазначає колектив.  

Внесок можна зробити на сайті  "Спільнокошт".

У вищевказаних програмах редакція піднімає соціально важливі питання: освіту, соціальні виплати, де шукати правову допомогу, права національних меншин, медичну реформу, події на сході та в Криму, проблеми корупції та судової реформи та багато іншого.

Редакції потрібно 100 тис. грн для забезпечення роботи восьми працівників радіо щодня протягом місяця: 3 ведучих, 2 звукорежисерів, 1 редактор, 1 гостьовий редактор та 1 контент-менеджер (текстова розшифровка готових програм для нашого сайту).

“Ранкова хвиля” виходить на хвилях Громадського радіо щодня. Програму можна чути на 17 передавачах в шести областях України, а також в Інтернеті.

“Громадська хвиля” виходить на більш ніж 160 передавачах по всій Україні, адже це спільна програма Громадського й Українського радіо.

“Наш головний пріоритет залишається незмінним – ми створюємо незаангажоване та відповідальне мовлення”, – зазначила редакція.

Liked the article?
Help us be even more cool!