ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Харківська поліція відкрила справу через перешкоджання журналістам "Прямого"

11.03.2020, 10:50
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Поліція Харківщини порушила кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів під час зустрічі кандидатки в народні депутати Юлії Світличної з виборцями в смт Панютине.

Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіції в Харківській області.

Так, 10 березня до Лозівського відділу поліції звернулася 25-річна журналістка. Вона повідомила, що невідомі не пускають її на зустріч із виборцями, яка відбувається в Будинку науки і техніки в селищі Панютине.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 171 ("Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів") Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, відповідно до санкції статті, передбачає до трьох років обмеження волі. Усі обставини події встановлюються.

Як повідомляв ІМІ, 10 березня знімальну групу телеканалу "Прямий" не пустили на зустріч кандидатки в народні депутати в 179-му округу (Харківщина) Юлії Світличної з виборцями в смт Панютине.

10 березня журналістці 5 каналу Наталії Єфименко забороняли знімати в селищі Панютине зустріч кандидатки в народні депутати Юлії Світличної з виборцями.

Liked the article?
Help us be even more cool!