ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Харківщині журналістів "Прямого" не пустили на зустріч кандидатки в нардепи з виборцями

10.03.2020, 14:01
Фото – YouTube
Фото – YouTube

Знімальну групу телеканалу "Прямий" 10 березня не пустили на зустріч кандидатки в народні депутати в 179-му округу (Харківщина) Юлії Світличної з виборцями в смт Панютине.

Про це журналістка Прямого Христина Немченко повідомила ІМІ.

Зустріч кандидатки з виборцями відбувалася в актовій залі Панютинського вагоноремонтного заводу. 

За словами журналістки, організатори зустрічі не пустили знімальну групу до актової зали для проведення знімання, зачинивши двері.

"Людей усіх запустили (до актової зали. – Ред.). Ми пішли за людьми, і перед нами зачинили двері, сказали, що нам не можна це знімати. Жінка, яка це сказала, не представилася. Я представилася як журналіст, показувала посвідчення в надії, що вона мені теж у відповідь про себе щось скаже, але я не розумію, хто вона", –розповіла журналістка.

Після того до дверей підійшли охоронці, які стали по обидва боки і також не пускали журналістів, перешкоджаючи операторові каналу.

"Після цього до дверей підійшли охоронці. Ми ще в них питали, чому нас не пускають, чи можна пройти. Вони, такі кремезні чоловіки, просто стали стовпом і стояли, перешкоджали моєму оператору: своїм тілом закривали об'єктив камери. І куди я стала, туди і вони зі мною. Тобто не давали проходу, не давали знімати", – розповіла Христина Немченко. 

Журналістка викликала поліцію. За її словами, поліція теж намагалася пройти до актової зали, але їм це не вдалося.

"Вони стукали у двері, їм ніхто не відчинив, почекали поліцейські ще деякий час разом з нами в надії, що хтось усе-таки відчинить. Але потім мені поліцейський запропонував написати заяву", – розповіла кореспондентка каналу.

Нагадаємо, 15 березня мають відбутися проміжні вибори до Верховної Ради в округу №179 у Харківській області. Вибори призначені через припинення повноважень народного депутата від "Слуги народу" Олексія Кучера, призначеного головою Харківської ОДА.

Liked the article?
Help us be even more cool!