ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ГУР: Росія розпочала операцію “Перун”, куди залучає іноземних журналістів

Росіяни розпочали інформаційну операцію “Перун” для виправдання агресії проти України. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зараз триває активна фаза цієї інформаційної операції, зазначає воєнна розвідка.

“У межах цієї операції ворог планує залучити іноземних журналістів, медійних осіб та блогерів для виправдання агресії проти України та висвітлення ситуації довкола нашої держави з вигідних для Кремля позицій”, – повідомляє ГУР.

Як повідомляв ІМІ, у ніч на 9 лютого проросійський ексведучий Fox News з США Такер Карлсон оприлюднив інтерв'ю з російським президентом Володимиром Путіним, заради якого приїхав до Москви.

Центр стратегічних комунікацій проаналізував інтерв'ю Путіна Карлсону та спростував п'ять головних фейкових заяв Путіна. У центрі зазначили, що за 120 хвилин Карлсон не знайшов можливості запитати про воєнні злочини росіян в Ірпені, Бучі та інших містах України, викрадення тисяч дітей, геноцидну риторику і дії кремлівського режиму. 

7 лютого 2024 року в Європарламенті закликали заборонити в'їзд до ЄС проросійському ексведучому телеканалу Fox News Такеру Карлсону через інтерв'ю з російським президентом Володимиром Путіним.

Представник Головного управління розвідки України Андрій Юсов вважає інтерв'ю Путіна Карлсону російською інформаційно-психологічною спецоперацією.

Єврокомісія заявила, що у своєму інтерв’ю для Карлсона Путін не сказав нічого нового, а лише повторив застарілу брехню про Україну, про Захід та про свою агресивну війну проти України, що має наслідки для всього світу.

Liked the article?
Help us be even more cool!