ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Готові їсти наших дітей": колаборант Стремоусов записав чергове пропагандистське відео

15.09.2022, 11:40
Фото – poltava.to
Фото – poltava.to

Херсонський блогер-колаборант Кирило Стремоусов у своєму відео заявив, що "нацисти готові їсти дітей". Він уточнив, що відео записано в Херсоні.

"Ми маємо боротися, ми маємо захищатися, бо нацисти думають, що для них усе буде просто. Прийти в Херсон, прийти в інші частини Російської Федерації і нав’язати свої правила. Вони готові їсти наших дітей, вони готові вбивати. Вони готові на сьогоднішній момент, як терористи, знищувати все живе і все руське", – промовив Стремоусов.

Він додав, що в Україні навіть "діти готові ненавидіти руських за те, що в них є своя культура, свої принципи життя".

Нагадаємо, 14 вересня російські війська завдали удару по гідротехнічних спорудах у Дніпропетровській області. Кривий Ріг та навколишні райони почало затоплювати. За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, били росіяни ракетами "Кинджал" та "Іскандер". Через атаку рівень води на різних ділянках річки Інгулець піднявся від 1 до майже 2 метрів. Станом на 8:45 15 вересня рівень води в Інгулці знизився на 40 см і продовжує падати. Підтоплені 112 приватних будинків та подвір’їв. Людей евакуйовано.

Як повідомляв ІМІ, 13 березня херсонському блогеру-колаборанту Кирилу Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

19 березня Стремоусову повідомили заочно про ще одну підозру – в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111 КК України). Він 16 березня, діючи з пособниками в інтересах країни-агресора, провів незаконне зібрання створеного окупантами псевдооргану влади "Комитет спасения "За мир и порядок".

У червні СБУ нейтралізувала в декількох областях розгалужену агентурну мережу ФСБ Росії, яку координував радник "очільника" тимчасово окупованого Криму Сергія Аксьонова. За інформацією джерел ІМІ в правоохоронних органах, російські агенти є мережею так званих "журналістів" херсонського колаборанта Кирила Стремоусова.

Liked the article?
Help us be even more cool!