ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

США запровадили санкції щодо колаборантів, серед яких є Стремоусов

03.08.2022, 10:00
Фото – фейсбук Кирила Стремоусова
Фото – фейсбук Кирила Стремоусова

Міністерство фінансів США запровадило санкції проти колаборантів, які отримали посади окупаційної влади в Херсонській та Донецькій областях. Відповідний перелік опубліковано на сайті Мінфіну США, повідомляє Укрінформ.

Зокрема, санкції застосовано до пропагандиста Кирила Стремоусова, колишнього українського політика Володимира Сальдо та очільника окупаційної “адміністрації” Маріуполя Костянтина Іващенка.

Також до переліку потрапила Аліна Кабаєва, яку пов'язують з російським президентом володимиром путіним, пов’язані з кремлем “бізнесмени” Андрій Гур’єв, Андрій Мельниченко, Дмитро Пумянський, Віктор Рашніков, а також Олександр Пономаренко, який вважається одним зі співвласників “палацу путіна”.

Серед юридичних осіб, які доповнили список нових обмежень Мінфіну США, позначені інноваційний центр “Сколково”, Магнітогорський металургійний комбінат, Московський фізико-технологічний інститут та багато інших.

Як повідомляв ІМІ, 13 березня херсонському блогеру-колаборанту Кирилу Стремоусову заочно оголосили про підозру в державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України).

19 березня Стремоусову повідомили заочно про ще одну підозру – в державній зраді, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 111 КК України). Він 16 березня, діючи з пособниками в інтересах країни-агресора, провів незаконне зібрання створеного окупантами псевдооргану влади “Комитет спасения “За мир и порядок”.

Liked the article?
Help us be even more cool!