ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Голова Нацполіції запевняє, що внаслідок зламу сайту витоку документів не було

29.09.2020, 10:19
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Голова Національної поліції України Ігор Клименко запевнив, що після зламу новинного сайту Нацполіції жодних витоків документів від відомства не сталося.

Про це він сказав 28 вересня в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, повідомляє Укрінформ.

"Сайт Нацполіції не ліг – ліг сайт виключно новинний Нацполіції. Ми його зразу відімкнули від мережі; буквально з’явилося дві новини – і сайт Національної поліції нами ж зразу був покладений, щоб з’ясувати, чому відбулося втручання в роботу сайту. Ми встановили причини. Але ніякої видачі (інформації назовні. – Ред.), ніяких документів, ніяких скріншотів просто не може бути, це я вам заявляю відповідально", – поінформував Клименко.

Як повідомляв ІМІ, 23 вересня офіційний сайт Національної поліції України зазнав несанкціонованого втручання: на деяких інтернет-сторінках обласних управлінь була поширена недостовірна інформація.

23 вересня Національна поліція розпочала кримінальне провадження за фактом несанкціонованого втручання в роботу офіційного вебсайту Нацполіції за ч. 2 ст. 361 ("Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку") Кримінального кодексу України.

25 вересня заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров повідомив, що кіберспеціалісти вже встановили, у який спосіб зламали офіційний сайт Національної поліції України.

Liked the article?
Help us be even more cool!