ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Геращенко заявив, що вбивство Шеремета курирували з Росії

23.01.2017, 16:13

Слідство вважає, що вбивство журналіста Павла Шеремета було реалізовано з диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації. Про це заявив народний депутат Антон Геращенко 23 січня на прес-конференції у Києві, повідомляє “Українська правда”.

“Спроба замаху на мене, відвернена Службою безпеки України, є лише однією з ланок роботи диверсійно-терористичного центру, створеного на території Російської Федерації, якому поставлено завдання: задіявши винятково громадян України, як правило, із кримінальним минулим, які, як правило, ненавидять нашу країну й із промитими російською пропагандою мізками, організовувати злочини на території нашої країни”, – сказав він.

“На сьогодні, судячи з почерку й підготовки терористичного акту щодо моєї ліквідації, слідчі вважають, що на 99,9% терористичний акт – убивство відомого журналіста Павла Шеремета в липні 2016 року було спрямовано, націлено й реалізовано з цього ж диверсійно-терористичного центру на території Російської Федерації”, – додав депутат.

Нагадаємо, 20 липня 2016 року одного з керівників “Української правди” Павла Шеремета убили в центрі Києва, підклавши вибухівку від автомобіль власниці УП Олени Притули.

21 січня голова СБУ Василь Грицак заявив, що співробітники СБУ запобігли вбивство громадського діяча, народного депутата України.

“Передбачалося два варіанти. Перший варіант – це закладка вибухового пристрою під автомобіль народного депутата. І другий варіант – це підрив саморобного вибухового пристрою по дорозі дороги прямування народного депутата”, - заявив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!