ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фейгін розповів, як ФСБ організувала провокацію для затримання Сущенка

02.12.2016, 15:46

Федеральна служба безпеки Росії провела оперативну провокацію проти власного кореспондента Укрінформу у Парижі Романа Сущенка. Про це розповів у Парижі французьким журналістам, а також офіційним посадовим особам французького керівництва адвокат журналіста Марк Фейгін, повідомляє Укрінформ.

“Роману у Москві передали цифровий носій – диск – щоб він вже доставив його до Парижа. Самому Роману він не був потрібний, адже він займається журналістикою. Це було потрібно ФСБ, і вони такі історії роблять першокласно. Мало які контррозвідки можуть порівнятися з ними у таких справах”, розповів адвокат.

Звертаючись до французьких журналістів Фейгін зауважив: “Чи ви думали, що Роман влаштував перестрілку біля мавзолею?”.

Адвокат уточнив, що Сущенко повинен був передати цей диск у Парижі іншому українському журналісту. “Це не історія Джеймса Бонда. Процесуально це називається оперативна провокація. Особу просто втягують до цієї історії, і вона підставляється. Це робиться елементарно”, підкреслив Фейгін.

Як повідомляв ІМІ, 28 листопада Лефортовський районний суд Москви (Росія) продовжив арешт Роману Сущенку до 30 січня 2017 року.

29 листопада адвокат Романа Сущенка Марк Фейгін повідомив, що вилетів у Париж для проведення зустрічей з офіційними особами Франції.

Liked the article?
Help us be even more cool!