ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Депутат від "Слуги народу" відмовився відповісти журналістці: "Хто ви така, щоб мене перевіряти?"

20.09.2019, 12:46
Фото – скриншот з відео Радіо Свобода
Фото – скриншот з відео Радіо Свобода

Народні депутати від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко та Артем Культенко відмовилися відповісти журналістці Радіо Свобода на запитання про те, за яких саме міністрів вони голосували. Про це Радіо Свобода повідомило у Twitter, виклавши відео.

Так, журналістка запропонувала їм пройти тест на знання міністрів і запитала в Миколи Тищенка, зокрема, хто зараз є міністром охорони здоров’я. 

“Дівчино, ви сьогодні це запитання ставили 50 разів усім моїм колегам. Для чого ви це робите, яка ваша ціль?" – запитав Артем Культенко.

Журналістка пояснила, що багато людей закидають депутатам від “Слуги народу”, що вони не читають законопроєктів, за які голосують. І додала, що тому вона хоче перевірити це твердження. 

Натомість Микола Тищенко запропонував їй: “Попийте водички, вам корисно”.

Він додав, що вона не має права його перевіряти: “А хто ви така, щоб мене перевіряти? Ну хто ви? Мій батько чи моя дружина? Хто ви, щоб перевіряти?”

Журналістка відповіла, що завдання ЗМІ – контролювати владу. Проте депутати мовчки пішли.

Як повідомляв ІМІ, 10 вересня заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Кушнір відмовився відповідати на запитання кореспондента місцевого видання “НикВести” щодо його заробітної плати та матеріальної допомоги, яку він отримав цього року.

18 вересня заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Трайтлі відмовився відповідати на запитання кореспондента місцевого видання “НикВести” Івана Казори щодо його діяльності на посаді.

Liked the article?
Help us be even more cool!