ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Ви взагалі неадекватний?" – у Миколаєві посадовець відповів на прохання журналіста дати коментар

18.09.2019, 14:08
Фото – скриншот з відео НікВесті
Фото – скриншот з відео НікВесті

Заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Трайтлі відмовився відповідати на запитання кореспондента місцевого видання “НикВести” Івана Казори щодо його діяльності на посаді, повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області.

Ситуація сталася 18 вересня перед засіданням сесії Миколаївської обласної ради.

Кореспондент “НикВести” Іван Казора, видання якого вело пряму трансляцію із засідання ради, звернувся з проханням про спілкування до заступника голови ОДА Олександра Тратлі, який працює над питаннями соціально-гуманітарної сфери регіону. Як розповів журналіст, він напередодні вже намагався взяти коментар у посадовця: в приймальні заступника голови ОДА обіцяли передзвонити із зазначеного приводу, проте цього не сталося. У зв’язку з цим журналіст вирішив поставити питання посадовцю особисто.

Проте спочатку Олександр Трайтлі сказав, що не хоче спілкуватися, потім відповів, що у нього немає настрою і він зайнятий, проте не зміг сказати, чим саме.

“Не хочу [спілкуватися]. Ви що, ненормальна людина? Послухайте, у мене немає настрою зараз з вами говорити, у мене інші питання, які я зараз вирішую”, – сказав Олександр Трайтлі.

Водночас посадовець запропонував журналісту приходити на його особисте приймання, аби взяти коментар.

“Є години прийому, будь ласка, приходьте, будете ставити питання і отримувати на них відповіді. Я зараз зайнятий, у мене є термінові питання, які я маю вирішити. Я не сиджу, я зараз думаю, як вирішити термінове питання”, – сказав Олександр Трайтлі.

Після запитання кореспондента про те, яку саме проблему посадовець зараз вирішує, Олександр Трайтлі вирішив вийти із сесійної зали.

“Ви що, неадекватна людина? Я не знаю, у вас щось не так", – сказав Олександр Трайтлі.

Іван Казора вважає неприйнятним, що посадовці уникають спілкування зі ЗМІ.

“Учергове на сесії намагався поспілкуватися із заступниками голови Миколаївської ОДА, оскільки завтра після офіційного представлення нового голови ОДА вони напишуть заяви про звільнення. Однак, як і минулого тижня, я отримав відмову і образу на мою адресу. Цього разу Олександр Трайтлі заявив, що не бажає спілкуватися зі ЗМІ, відповідати на запитання. Моє запитання спричинило агресивну реакцію. Учергове нагадую посадовцям, що їхня робота викликає суспільний інтерес і має бути відкритою. Спілкування із журналістами дає змогу відповісти на ті запитання, які виникають у пересічних громадян. Така поведінка є неприйнятною”, – розповів Казора представниці ІМІ в Миколаївській області.

Як повідомляв ІМІ, 10 вересня заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Кушнір відмовився відповідати на запитання кореспондента місцевого видання “НикВести” щодо його заробітної плати та матеріальної допомоги, яку він отримав цього року.

Liked the article?
Help us be even more cool!