ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДБР проводить обшуки на 4 каналі, що належить зраднику Олексію Ковальову

03.08.2022, 15:38
Фото – 4 канал
Фото – 4 канал

Державне бюро розслідувань проводить одночасні обшуки в приміщенні 4 каналу, який належить підозрюваному в державній зраді та пособництві державі-агресору Олексію Ковальову. Також слідчі дії проходили в його помічника та службових осіб телеканалу.

Про це повідомляється на сайті ДБР.

Управління корпоративними правами каналу ухвалою слідчого судді передано в Агентство з розшуку та менеджменту активів.

ДБР нагадує, що суд арештував майно Ковальова для його подальшої конфіскації на користь держави. Зокрема, арештовано частки фігуранта в статутних капіталах трьох юридичних осіб, а також його банківські рахунки. Загальна вартість корпоративних прав становить понад 4,7 млн гривень.

Однією з юридичних осіб, 100% статутного капіталу якої арештовано, є ТОВ “ТРК “Інтеррадіо” – український інформаційно-розважальний телеканал “4 канал”.

Як повідомляв ІМІ, 6 липня народному депутату Олексію Ковальову оголосили підозру в державній зраді та пособництві державі-агресору. Він обійняв посаду заступника голови в незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресора “уряді Херсонської області”. Також Ковальов вивозив з Херсонщини продукти до Криму, завозив звідти пально-мастильні матеріали для агресора, віддав для розміщення окупаційних військ санаторій у Голій Пристані. А 15 липня Ковальову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави та оголошено в розшук. Суд арештував майно Ковальова для конфіскації на користь держави,  зокрема 4 канал. Депутата оголошено в розшук.

Liked the article?
Help us be even more cool!