ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Данілов вважає, що Медведчук у росії нікому не потрібен

21.04.2022, 11:18
Фото – Reuters
Фото – Reuters

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов вважає, що народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук в росії нікому не потрібен.

Про це він сказав в інтерв'ю Радіо НВ.

“Наскільки я розумію, він там (у росії. – Ред.) зараз нікому не потрібен”, – відповів Данилов на запитання, чи можливий обмін Віктора Медведчука.

Як повідомляв ІМІ, раніше радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що Віктор Медведчук, щоб “вижити”, дає свідчення правоохоронним органам. Він вважає, що росія ігнорує звернення Медведчука про обмін, бо він “розвів їх на великі гроші й постійно брехав”.

18 квітня народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук звернувся до президентів України Володимира Зеленського та рф володимира путіна з пропозицією обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

СБУ затримала Медведчука 12 квітня. А 13 квітня Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

16 квітня Личаківський районний суд Львова обрав Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Віктор Медведчук перебував під домашнім арештом, але перед початком широкомасштабного вторгнення зник і переховувався. За даними УП, у правоохоронців була інформація, що підозрюваний залишив свій маєток орієнтовно 24 лютого, вимкнув телефони й відтоді не виходив на зв'язок. 18 березня 2022 року Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Віктору Медведчуку.

Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Liked the article?
Help us be even more cool!