ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Медведчук інтенсивно дає свідчення, бо хоче вижити – Подоляк

19.04.2022, 18:43
Фото – СБУ
Фото – СБУ

Підозрюваний у держзраді народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, щоб “вижити”, дає свідчення правоохоронним органам. Про це повідомив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі Радіо НВ.

“Думаю, що сьогодні він показання дає дуже і дуже інтенсивно, тому що хоче жити. Це дуже боягузлива людина, яка боїться всього. У таких людей завжди тільки понти. Сьогодні ми бачимо людину, яка дуже хоче вижити, розуміючи, що він не потрібен ні росії, ні, тим більше, Україні”, – зазначив Подоляк.

Одним із ключових завдань, на думку радника голови ОП, є встановлення людей, які допомогли Медведчуку після Революції гідності відновити свій вплив:

“Як узагалі така людина, як Медведчук, яка була на дні, його ніхто не пам’ятав, із 2015 до 2018 року стала найпотужнішим медійним олігархом? Сподіваюся, що ми отримаємо відповіді, хто саме допоміг йому стати олігархом – і медійним, і енергетичним – в Україні. Без допомоги (і не тільки з російського боку) це було б неможливо”.

Як повідомляв ІМІ, 18 квітня народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук звернувся до президентів України Володимира Зеленського та рф володимира путіна з пропозицією обміняти його на захисників і мешканців Маріуполя.

СБУ затримала Медведчука 12 квітня. А 13 квітня Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко.

16 квітня Личаківський районний суд Львова обрав Віктору Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Віктор Медведчук перебував під домашнім арештом, але перед початком широкомасштабного вторгнення зник і переховувався. За даними УП, у правоохоронців була інформація, що підозрюваний залишив свій маєток орієнтовно 24 лютого, вимкнув телефони й відтоді не виходив на зв'язок. 18 березня 2022 року Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Віктору Медведчуку.

Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації.

Liked the article?
Help us be even more cool!