ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Чернівецька поліція відкрила справу за фактом погроз журналістці "Чернівці.Онлайн"

07.11.2019, 11:00
Фото - з фейсбук Галини Єреміци
Фото - з фейсбук Галини Єреміци

Чернівецька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом погроз журналістці видання “Чернівці. Онлайн” Галині Єреміці, повідомляє “Чернівці.Онлайн”.

Про це свідчить витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, який журналістка отримала 6 листопада у Шевченківському ВП ГУНП в Чернівецькій області.

Кримінальне провадження №12019260040002492 зареєстроване 6 листопада з правовою кваліфікацією ч.1 ст.345-1 Кримінального Кодексу України (Погроза або насильство щодо журналіста).

В цей же день Галину Єреміцу допитали у поліції у якості потерпілої.

Як повідомляв ІМІ, 3 листопада в селі Михальча Чернівецької області група вірян УПЦ МП перешкоджала виконанню професійних обов’язків журналістки інтернет-видання “Чернівці.Online” Галині Єреміці. За даним фактом журналістка написала заяву про перешкоджання до Сторожинецького відділу  ГУНП в Чернівецькій області.

Сторожинецька поліція Чернівецької області відкрила кримінальне провадження щодо перешкоджання Галині Єреміці за ч.1 ст.171 Кримінального Кодексу України (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів).

5 листопада журналістка інтернет-видання “Чернівці.Online” Галина Єреміца поскаржилась на погрози з боку колишнього співробітника поліції.

Liked the article?
Help us be even more cool!